Wednesday, June 21, 2006

Tagged, finally got the time :)

1. Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4?
Ans: Call support if you need further help
2. Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?
Ans: u might not have much air left to breathe
3. What is the last thing you watched on TV?
Ans: blue screen - no signal
4. Without looking, guess what time it is?
Ans: 0910
5. Now look at the clock, what is the actual time?
Ans: 0921
6. With the exception of the computer, what can you hear?
Ans engines, aircon, machines
7. When did you last step outside? What were you doing?
Ans: 0900 - tea break
8. Before you started this survey, what did you look at?
Ans: whether the net was working
9. What are you wearing?
Ans: coveralls
10. When did you last laugh?
Ans: laughing while i am doing this tag/quiz
11. What is on the walls of the room you are in?
Ans: tools, manuals, tel nos, instructions...
12. Seen anything weird lately?
Ans: me...?
13. What do you think of this quiz?
Ans: helping me kill time now
14. What is the last film you saw?
Ans: don't remember the name, a romantic movie on cd
15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans: at present buy thayir satham nakku sethu pochu
16. Tell me something about you that I don’t know?
Ans: i grew up from a boy
17. If you could change one thing about the world, regardless of guilt or
politics, what would you do?
Ans: go back to prehistoric times, eat fruit from tree, live like prehistoric man
18. Do u like to Dance?
Ans: depends on the partner
19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans: ms.junior
20. Imagine your first child is a boy, what do you call him?
Ans: junior
21. Would you ever consider living abroad?
Ans: work abroad, live in india
22. What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans:rather, what will God say? who are u, never seen u before

15 Comments:

Blogger ashok said...

funny last line :)

22:20  
Blogger News from Prasanna said...

What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans:rather, what will God say? who are u, never seen u before


Hahaha

23:15  
Blogger Has to be me said...

:) Glad u took the tag finally! Written typically the smiley way! :)

23:28  
Blogger வேதா said...

//16. Tell me something about you that I don’t know?
Ans: i grew up from a boy//
ROTFL , u know when u first came to my blog, seeing ur name, i thought u were a girl for a long time:) dont ask me, when did u find out?:)

//21. Would you ever consider living abroad?
Ans: work abroad, live in india//
superb:)

00:01  
Blogger Iris said...

Smiley,
Since i taggeed monu, i would like to add few more questions:
Ur blog, started out of the blue... just like that.. no intro ... nothing.
I believe the first post was free gmail invites?
The questions are:
1. Why and when did u start blogging?
2. Most amazingly, how did u stumble into my blog of all blogs (that too very early in your blogging days)?

05:51  
Blogger Ponnarasi Kothandaraman said...

Tht was ncie 2 read :)
And the last one's asnwer was wise ;)

11:56  
Blogger Iris said...

oops!
correction: I was tagged by monu. Not the otherway ;)

19:37  
Blogger smiley said...

ashok, thanks and mebbe true too :)

prasanna, welcome to my site :)

veda, Tell me something about you that I don’t know? so u finally found out something :)

iris, started a couple of months ago after finding about and reading blogs. well fate must have made me stumble on ur blog :)

ponnarasi, long time no see :)

iris, i was tagged on this by hastobeme before monu :)

01:32  
Blogger Known Stranger said...

oh you too in tagging

03:29  
Blogger வேதா said...

no dont think i found that now,actually found that out earlier when u commented on one of my posts.

05:39  
Blogger starry nights said...

God said who are u. thats cute. welcome to tag world.

07:56  
Blogger Jeevan said...

Nice Tag! different one

07:07  
Blogger MY VIEWS said...

nice tags...happy tagging!
http://virtuously.blogspot.com/

04:39  
Blogger Syam said...

//21. Would you ever consider living abroad?
Ans: work abroad, live in india//

did you mean abroad salary and live in India... nice answers :-)

08:53  
Blogger smiley said...

known stranger, what to do? have to do :)

veda, :)

starry nights, that's what God's representative, the priest told me one day when i met him :)

jeevan, thanks :)

my views, welcome to my site :)

syam, yeah :)

05:50  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home